Sådan kommer du godt i gang med en fotokalender

Det er de færreste mennesker, der ikke gør brug af en kalender. En personlig fotokalender er noget helt særligt. Den bringer smil og gode minder, når man ser på den. Den kan tilmed indgå som en del af indretningen i hjemme, hvis den bliver lavet som en vægkalender. Lav din egen kalender med fotos, som kan sættes op og bestille nemt online til en god pris.

Forskellige typer af fotokalendere

Først og fremmest skal du bestemme dig for, hvilken type kalender du ønsker. Skal den fungere som kunst på væggen, eller være en lille bog, du har liggende på bordet? Der findes flere valgmuligheder:

  • Vægkalender
  • Julekalender
  • Bordkalender
  • Planlægningskalender
  • Aftalekalender
  • Studiekalender

Vælg det ønskede layout til din fotokalender

Når du har valgt type af kalender, skal du have udarbejdet layout. Du kan vælge mellem 12 store billeder, eller du kan vælge flere små på hver side, som bliver sat sammen til en lille billedcollage. Du kan naturligvis også skiftes mellem begge typer. Ønsker du en vægkalender, skal du også vælge, om du ønsker den liggende eller stående.

Nem at notere i eller flotte, blanke billeder?

Papirtypen skal udvælges på baggrund af design og funktionalitet. Papiret findes i:

  • Mat
  • Ekstra mat
  • Blank

Det matte papir er nemmest at skrive på, både med tusch og kuglepind. Til gengæld ser det blanke papir bedre ud, da det fremhæver farverne og gør billedet skarpere. Skal du bruge kalenderen til at notere ting i, vil det være mest praktik at vælge det matte papir.

Fotokalender som den perfekte, personlige gave

En fotokalender kan også være den perfekte gave. Den er både praktisk og personlig, og hvem vil ikke kunne bruge en pæn kalender, til at holde styr på aftalerne? Bedsteforældrene vil helt sikkert elske en fotokalender med billeder af deres kære barnebarn. Har du en ven, der er rigtig glad for sin hund, vil du helt sikkert også glæde vedkommende med en kalender fyldt med nuttede hunde-billeder af personens egen bedste ven.

En helt særlig fotojulekalender med flotte billeder og lækre chokolader

Fotojulekalenderen skiller sig lidt ud fra de øvrige kalendere, da den som antydet kun gælder i julemåneden. Her byder den til gengæld på et nyt billeder hver eneste dag. Skal den henvende sg til den søde tand, kan du vælge et flot billede som forside på julekalenderen, og så lade lækre chokolader gemme sig bag lågerne.

Sådan kommer du godt i gang med en fotokalender
Rul til toppen