Trekking rejser

Den mest oprigtige og ærlige måde at møde fremmede folkefærd, kan du opnå ved at trekke. Her forventer de lokale typisk ikke at møde en turist, så du går pænt udenom alt det turistede. Du trekker typisk gennem uberørte naturområder, langs anlagte stier og veje eller langs for eksempel rismarker, alt afhængigt af, hvor du vandrer henne.

trekking-rejser får du en aktiv ferie, hvor du samtidig har god tid til at opleve landet i et roligt tempo. Du kan vælge ture, hvor din bagage bliver transporteret, hvis du ikke ønsker at bære det selv.

Mange ruter at vælge mellem

Der er et væld af trekking-ruter at vælge mellem. Hvis du vandrer med et hold, så vælg en tur med et antal daglige kilometer, der passer til din form. Så bliver turen bedst for alle, men mest for dig. Hvor vil du gerne trekke henne? Skal det være i Norden? Skal det være i Europa? Hvad med Tanzania eller Atlasbjergene i Marokko? Måske er du mere til rismarker i Vietnam eller inkariet i Peru? Udvalget at destinationer er stort.

Skal du have en lokal guide med på turen?

Uanset om du vil bestige bjerge som Mount Everest eller vandre rundt i Islands smukke og rustikke landskab, så er det en god idé at have en lokal guide med, som kender til stedet, og som kan hjælpe dig undervejs, og fortælle om stedet. Guiden har typisk godt kendskab til ruten, kan lave ændringer, hvis vejret skifter og kan yde førstehjælp eller anden nødvendig hjælp, hvis der skulle opstå behov. Det er rart at have en lokal med, og det giver en god tryghed.

Forbered dig hjemmefra på dine trekking rejser

Den vigtigste forberedelse du kan gøre hjemmefra, er at gå dine vandrestøvler godt til. Når du kender den daglige længde af turene på rejsen, så begynd at gå minimum samme distance dagligt derhjemme i dine vandresko. Skal du have oppakning med på rejsen, så tag din rygsæk med, og fyld tyngde i den. Hvis du har mulighed for det, så gå gerne i varieret terræn, som skranter, grus, skovbund, sand osv. Det giver god træning til dine muskler, og du får derfor en ekstra støtte til dine led i fødder og ben. Selvom dine vandresko er gået godt til, så tag alligevel vabelplastre med. Begynd gerne din vandretræning i dag, så du er velforberedt på dine kommende trekking rejser.

Trekking rejser
Rul til toppen